Συμπλήρωμα διατροφής

almora PROBIO

almora PROBIO

10 φακελίδια

ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ

Το almora PLUS® PROBIOΠροβιοτικά με Ηλεκτρολύτες για ανακούφιση των συμπτωμάτων της διάρροιας & ενυδάτωση του οργανισμού 

Το almora PLUS® PROBIO είναι συμπλήρωμα διατροφής  που περιέχει στη σύνθεσή του το πιο μελετημένο προβιοτικό στέλεχος, το Lactobacillus rhamnosus GG (LGG®) και Ηλεκτρολύτες (Na, K, Cl).

O μοναδικός συνδυασμός των συστατικών του almora PLUS® PROBIO προσφέρει 3πλη δράση για τη συνολική διαχείριση της διάρροιας.

  1. Μειώνει την ένταση & τη διάρκεια της διάρροιας
  2. Ενυδατώνει τον οργανισμό, μέσω της αναπλήρωσης των ηλεκτρολυτών 
  3. Επαναφέρει την ισορροπία της εντερικής χλωρίδας

Ιδανικό για την πρόληψη και τη διαχείριση των περιστατικών διάρροιας & την επανενυδάτωση του οργανισμού σε καταστάσεις όπως ˅Οξεία Διάρροια (λόγω γαστρεντερίτιδας), ˅Διάρροια λόγω χρήσης αντιβιοτικών, ˅ Διάρροια Ταξιδιωτών, ˅ Ήπια / Μέτρια Διάρροια, ˅ Χρόνια Διάρροια

Η διάρροια αποτελεί ένα σύγχρονο πρόβλημα διαταραχής του εντέρου. Χαρακτηρίζεται από διαταραχή της χλωρίδας του εντέρου και ταυτόχρονα της ισορροπίας των υγρών και ηλεκτρολυτών στον οργανισμό.

Τα προβιοτικά είναι «φιλικά» βακτήρια που αποκαθιστούν την ισορροπία της εντερικής μικροχλωρίδας δημιουργώντας ένα αφιλόξενο περιβάλλον για τα «κακά» βακτήρια. Βοηθούν στην ομαλή λειτουργία του εντέρου, ρυθμίζοντας την κινητικότητά του. 

Η αποτελεσματικότητα ενός προβιοτικού σχετίζεται με την κλινική τεκμηρίωση του ίδιου του προβιοτικού στελέχους.

Το Lactobacillus rhamnosus GG (LGG®) είναι το πιο καλά μελετημένο προβιοτικό στέλεχος με κλινική αποτελεσματικότητα που βοηθά στη μείωση της συχνότητας & της διάρκειας των επεισοδίων διάρροιας και στη μείωση της πιθανότητας εμφάνισης διάρροιας μετά από λήψη αντιβιοτικών.

Οι ηλεκτρολύτες (Na, K, Cl) είναι στοιχεία που βρίσκονται στον οργανισμό και βοηθούν στη ρύθμιση της κατανομής του νερού στο σώμα, στη σωστή διέλευση της ενέργειας και στη βελτίωση του μυϊκού και του νευρικού συστήματος. Αποτελούν θεραπεία επανυδάτωσης του οργανισμού σε καταστάσεις έντονης απώλειας υγρών όπως είναι η διάρροια.  

Lactobacillus rhamnosus GG (LGG®) + Ηλεκτρολύτες (Na, K, Cl)

Οδηγίες χρήσης

Κάθε φακελίδιο almora PLUS® PROBIO
διαλύεται σε 200ml κρύο νερό.

Συνιστώμενη δόση

Για παιδιά 1-2 ετών

50-100ml εναιωρήματος

Για παιδιά 2-10 ετών

100-200ml εναιωρήματος

Παιδιά άνω των 10 ετών και ενήλικες

1-2 φακελίδια

Η ημερήσια δοσολογία δεν πρέπει να
ξεπέρνα τα 8 φακελίδια

Χωρίς λακτόζη

Χωρίς γλουτένη

Χωρίς τεχνητά χρώματα

Χωρίς συντηρητικά

Αριθμός Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 1114/08-01-2020
Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή. Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Δεν προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλλάσεται μακριά απο τα μικρά παιδιά.

Υπεύθυνος Κυκλοφορίας:
ELPEN Α.Ε ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
Λεωφ. Μαραθώνος 95, 190 09 Πικέρμι Αττικής, Τηλ: 211-1865347

almora PLUS®