almora PLUS CEREBIOME

almora PLUS CEREBIOME

Το almora PLUS CEREBIOME® είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στη φυσιολογική ψυχολογική & νευρική λειτουργία του οργανισμού.
Περιέχει στη σύνθεσή του τον πατενταρισμένο συνδυασμό προβιοτικών στελεχών Lactobacillus helveticus Rosell®–52 και Bifidobacterium longum Rosell®–175 καθώς και Βιταμίνη Β6.

12 κλινικές μελέτες συνοδεύουν τον πατενταρισμένο συνδυασμό των προβιοτικών στελεχών του almora PLUS CEREBIOME® οι οποίες προτείνουν τον τρόπο δράσης του, μέσω του άξονα εγκεφάλου-εντέρου.
Συγκεκριμένα, ο σταθερός συνδυασμός των προβιοτικών στελεχών του CEREBIOME® έχει μελετηθεί για τη διαχείριση του άγχους και τις επαγόμενες από το στρες γαστρεντερολογικές ενοχλήσεις όπως το κοιλιακό άλγος/πόνος, ο έμετος και ηναυτία.

H Βιταμίνη Β6 που εμπεριέχεται στη σύνθεση του προϊόντος, συμβάλλει στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος καθώς και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Σύνθεση: Lactobacillus helveticus Rosell® –52 και Bifidobacterium longum Rosell® –175, και Βιταμίνη Β6.

Οδηγίες χρήσης

Συνιστώμενη δόση

Δοσολογία

1 κάψουλα ημερησίως μαζί με κάποιο γεύμα ή όπως συνιστάται από τον ιατρό ή τον φαρμακοποιό σας.
Διατίθεται σε συσκευασία των 30 καψουλών
Κατάλληλο για ενήλικες

Αριθμός γνωστοποίησης ΕΟΦ 75326/06-07-2022.
Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή. Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Δεν προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

Υπεύθυνος κυκλοφορίας:
ELPEN A.E. Φαρμακευτική Βιομηχανία
Λεωφόρος Μαραθώνος 95, 190 09 Πικέρμι Αττικής, Τηλ.: 211-1865000

almora PLUS®