Συμπλήρωμα διατροφής

almora CISTUS PROTECT

almora CISTUS PROTECT

15 κάψουλες

ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

NEO almora PLUS CISTUS PROTECT - Με Cistus creticusΒιταμίνη D και Ψευδάργυρο για 3πλή προστασία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Το almora PLUS CISTUS PROTECT είναι συμπλήρωμα διατροφής με 3 ευρέως μελετημένα και αναγνωρισμένα συστατικά για τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού και τη θωράκιση της άμυνας του οργανισμού.

Περιέχει Cistus Creticus, φυτικό εκχύλισμα πλούσιο σε πολυφαινόλες με αντιϊκές και αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, Βιταμίνη D, αναγνωρισμένη για την ευεργετική της δράση στο ανοσοποιητικό και ψευδάργυρο, το ιχνοστοιχείο γνωστό και ως φύλακας του ανοσοποιητικού.

1.Cistus creticus, 2.Βιταμίνη D, 3.Ψευδάργυρος.

1.Το Cistus creticus (Κίστος ή Λαδανιά) είναι φυτό γνωστό παραδοσιακά για τις φαρμακευτικές του ιδιότητες λόγω της υψηλής του συγκέντρωσης σε πολυφαινόλες. Οι πολυφαινόλες είναι ουσίες με υψηλή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη ικανότητα και παρέχουν ωφέλιμες δράσεις σε πολλές χρόνιες παθολογικές καταστάσεις όταν εισέλθουν στον οργανισμό μας.

Το CISTUS PROTECT διαθέτει τιτλοποιημένο εκχύλισμα Cistus creticus, περιεκτικότητας 20% σε πολυφαινόλες, δηλαδή η ποσότητα των ευεργετικών συστατικών είναι σταθερή σε κάθε κάψουλα.

2.Η Βιταμίνη D είναι η Βιταμίνη με τη μεγαλύτερη δημοσιότητα** το τελευταίο διάστημα για τη σημασία της και την ευεργετική της δράση στο ανοσοποιητικό. Γνωστή και ως «βιταμίνη του ήλιου», συντίθεται στον οργανισμό όταν το δέρμα εκτίθεται στο φως του ήλιου.

Αποτελεί μια από τις σημαντικότερες βιταμίνες για τη λειτουργία του οργανισμού. Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και των δοντιών.

Το CISTUS PROTECT περιέχει 5μg Βιταμίνης D3 ανά κάψουλα, ποσότητα ίση με τη Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη*.

3.Ο ψευδάργυρος αποτελεί γνωστό ιχνοστοιχείο για τον ευεργετικό ρόλο του στο ανοσοποιητικό σύστημα. Συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος ενώ προστατεύει τα κύτταρά μας από οξειδωτικό στρες.

Είναι ένα πολύτιμο ιχνοστοιχείο απαραίτητο για τις βασικές κυτταρικές δραστηριότητες και εμπλέκεται στη λειτουργία πολλών ενζύμων.

Το CISTUS PROTECT περιέχει τον ψευδάργυρο σε μορφή διγλυκινικού ψευδαργύρου που αυξάνει σημαντικά την από του στόματος βιοδιαθεσιμότητά του. Η ποσότητα που περιέχεται σε κάθε κάψουλα είναι 10mg ίση με τη Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη*.

Η σύνθεση αυτή προσφέρει 3πλή προστασία του ανοσοποιητικού συστήματος καθώς το τελευταίο είναι υπεύθυνο για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των λοιμώξεων, όπως το κοινό κρυολόγημα.

1.Cistus creticus
2.Βιταμίνη D
3.Ψευδάργυρος

Συνιστώμενη δόση

Προτεινόμενη Δοσολογία

1-2 κάψουλες την ημέρα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή και του φαρμακοποιού σας.

Κατάλληλο για ενήλικες
Χωρίς λακτόζη
Χωρίς γλουτένη

Αριθμός Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 54846/09-06-2021.
Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Δεν πρέπει να γίνεται υπέρβαση της συνιστώµενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Τα προϊόντα αυτά δεν προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

* Ποσότητα συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης με βάση τον κανονισμό (ΕΕ) 1169/2011 όπου ορίζεται.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή. Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Δεν προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλλάσεται μακριά απο τα μικρά παιδιά.

Υπεύθυνος Κυκλοφορίας:
ELPEN Α.Ε ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
Λεωφ. Μαραθώνος 95, 190 09 Πικέρμι Αττικής, Τηλ: 211-1865000

**Δημοσιευμένες μελέτες στο PubMed για τις βιταμίνες D, C, B6, B12 και Α το τελευταίο έτος (10/2020-10/2021).

almora PLUS®