Σωστή ενυδάτωση: Λήψη νερού & Ισορροπία ηλεκτρολυτών

Σωστή ενυδάτωση: Λήψη νερού & Ισορροπία ηλεκτρολυτών

Ακούμε συχνά αρκετούς Επαγγελματίες Υγείας να μας προτρέπουν να ενυδατώνουμε επαρκώς καθημερινά τον οργανισμό μας για να λειτουργεί σωστά, να είναι υγιής και πιο ανθεκτικός απέναντι στις εξωτερικές επιθέσεις του περιβάλλοντος. 

Όμως η σωστή ενυδάτωση,  σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που η απώλεια νερού είναι ακόμα μεγαλύτερη δεν προϋποθέτει μόνο τη λήψη νερού αλλά και την ισορροπία των ηλεκτρολυτών στο σώμα μας, Νατρίου, Καλίου, Χλωρίου, καθώς τελικά είναι αυτοί που ρυθμίζουν την κατανομή του νερού στο σώμα, βοηθούν τη σωστή διέλευση της ενέργειας και τη βελτίωση του μυϊκού και του νευρικού μας συστήματος.

Περισσότερα απο 40 χρόνια, η ELPEN ως η πρωτοπόρος ελληνική φαρμακευτική βιομηχανία, με τον Νο1 ηλεκτρολύτη almora PLUS, φροντίζει για τη σωστή ενυδάτωση μας όταν οι απώλειες υγρών & ηλεκτρολυτών είναι ακόμη μεγαλύτερες όπως σε περιπτώσεις  πυρετού, διάρροιας, έντονης σωματικής δραστηριότητας (π.χ περπάτημα και άθληση) αλλά και σε υψηλές θερμοκρασίες. Καταστάσεις όπου η ανάγκη για επαρκή αναπλήρωση ενυδάτωσης είναι ακόμα πιο επιτακτική.

Xρειάζεται να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να φροντίζουμε τη σωστή ενυδάτωση του οργανισμού μας όταν υπάρχουν απώλειες νερού και ηλεκτρολυτών, διατηρώντας με αυτόν τον τρόπο την εύρυθμη και καλή λειτουργία του οργανισμού μας . 

Ο Νο1 ηλεκτρολύτης almora PLUS διαθέτει πλέον ένα προϊόν για την ενυδάτωση του οργανισμού και τη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού με ψευδάργυρο και μαγνήσιο. Το almora PLUS με ψευδάργυρο διατίθεται σε αναβράζοντα δισκία με γεύση λεμόνι. 

Ο ψευδάργυρος, που τον λαμβάνουμε και από τρόφιμα υψηλά σε πρωτεΐνη, όσπρια και ξηρούς καρπούς, παίζει σημαντικό ρόλο σε πολλές βασικές λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού. Είναι απαραίτητος για την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Το μαγνήσιο το οποίο περιέχει συμβάλλει στη μείωση της κούρασης, στην παραγωγή ενέργειας και στη φυσιολογική λειτουργία των μυών.

Ενυδατώσου, βάλε ένα almora PLUS HYDRO στο νερό σου.

 

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν πρέπει να  γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Όλα τα Συμπληρώματα Διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Τα προϊόντα αυτά δεν προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.  Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά απο τα μικρά παιδιά.

almora PLUS®